Nikon Imaging | Sverige | Europa
© Ross Harvey

Lookbook från Nikons europeiska bröllopskollektiv

Bröllopsfotot förändras i takt med andra trender som kommer och går. Till sin lookbook har Nikons europeiska bröllopskollektiv tagit fram en spännande samling klassiska, aktuella och kommande trender inom bröllopsfoto. Alla bilder är tagna med Nikon-kameror och NIKKOR-objektiv, och du får tips på hur du återskapar flera av de stilbildande fotografierna.

Klassiskt

©Nadia Meli

Många trender har kommit och gått under de senaste tio åren. Några av dem har blivit favoriter som fortsätter att utvecklas, medan andra fungerar mer som tidsdokument som fångar sin tids stil och mode – ibland känns de nästan löjliga.

Aktuellt

© Ross Harvey

Nikons europeiska bröllopskollektiv går på många bröllop under året och får se de senaste trenderna från första parkett.

Kommande

© Chloé Lapeyssonnie

Nikons kollektiv har tagit vara på sin enorma kunskap om bröllopsbranschen och identifierat trender som är på frammarsch i Europa.

Sammanfattning

Trenderna inom bröllopsfoto utvecklas ständigt och inspireras av mode, livsstil och tekniska framsteg. Nikons europeiska bröllopskollektiv är överens om mycket, och en sak är säker: framtiden inom bröllopsfoto är ljus, kreativ och vilar på tekniken.

© Simona Smrcková och Kamil Saliba