Nikon Imaging | Sverige | Europa

Nikons nya europeiska bröllopskollektiv med Nikon D850

En bröllopsceremoni är en av de viktigaste saker som ett par kommer att uppleva tillsammans och fotografier från dagen kommer att vara ett av deras finaste minnen. Det innebär att det kräver en otroligt duktig fotograf för att kunna fånga dessa oförglömliga stunder.

En samling med bröllopsfoton kan berätta en historia – från byte av ringar till den första dansen – och par vill i allt större grad berätta sin historia på unika sätt.

Här kommer Nikons nya europeiska bröllopskollektiv in i bilden – ett team av några av de bästa bröllopsfotograferna och bloggarna från hela Europa, handplockat av Nikon för att visa de senaste bröllopstrenderna och fotostilarna från kontinenten.

Som första uppgift utmanade Nikon kollektivet att använda Nikon D850 för att kreativt fånga några av de bästa och mest unika bröllopstraditionerna från deras hemländer.

Alla fotografer i Nikons nya europeiska bröllopskollektiv använde den nya D850, en kamera med en snabb FX-formatsensor med ultrahög upplösning som använder 45,7 megapixlars effektiv upplösning för att ge oerhört detaljerade 45,4 MP-filer.