Skapa ditt ljus. Skapa din passion.

Create Your Light är där kreativa världar möts. Vad händer när två fotografer samarbetar? Utforska fotograferingshantverket genom samarbeten som samlar fotografer inom alla genrer, stilar och visionära uttryck. Du får tips som går utanför ramarna och tricks som gör det möjligt att fotografera på helt nya sätt!
Vi ser fram emot att få se vad du kommer att skapa!

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Create Your Light är där Nikon-fotografer samlas för att utmana och inspirera varandra. Vi kommer att fortsätta dela bra tips och tricks från våra experter utifrån ett fototema som du kan testa hemma. Som tidigare har du två veckor på dig att använda dina nya färdigheter för att ta en bild med det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram, Facebook och Twitter med hashtaggen #CreateYourLight.

Att avbilda naturens underverk – fotosession vid havet med George Karbus!

#CreateYourLight är tillbaka på Irlands västkust, för att följa med fotografen George Karbus som specialiserat sig på att fotografera havet - både över och under ytan.
Här avslöjar George hur han arbetar när han avbildar naturens underverk, från de dramatiska klipporna vid Cliffs of Moher till ängarna och stränderna i området.

Utrustad med Nikon Z 7II och några av sina favoritobjektiv – NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S och AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED – fångar George det irländska kustlandskapet i sina fantastiskt vackra bilder. De dubbla EXPEED-processorerna och de härliga fokusmöjligheterna hos Z 7II motsvarar utan tvekan de krav George ställer. De låter honom koncentrera sig helt och hållet på att komponera bilden och ger honom flexibilitet att hantera det föränderliga vädret och ljuset.

Följ med George i hans rätta element så kommer du att få lära dig hur du planerar för att få det bästa ljuset, hur du utnyttjar utrustningen på bästa sätt och hur du kan fånga alla de där viktiga, oväntat vackra ögonblicken.

Dela dina naturbilder med oss genom att använda hashtaggen #CreateYourLight. De bästa bilderna kan komma att väljas ut och visas upp i vårt galleri, Nikon Favourites.

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

VÄCK PASSIONEN

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators