Nikon Imaging | Sverige | Europa

På jakt efter ljuset i en tid full av utmaningar

Vi lever just nu mitt i en historisk tid som ingen av oss tidigare upplevt.
Som fotografer kan vi lära av varandra, skapa och fånga det här ögonblicket.
Under denna svåra tid bjuder vi in dig att dokumentera denna del i vår gemensamma historia; dela dina erfarenheter visuellt och bidra till att samhället växer.

Varannan vecka kommer vi att bjuda på tips och tricks från våra experter utifrån ett fototema och ge dig en utmaning som du kan prova på hemma. Genom att använda hashtaggen #CreateYourLight på Instagram, Facebook eller Twitter kan du lära dig nya saker hemifrån, skapa din egen unika tolkning och dela med dig av dina upplevelser med oss.
I slutet av varje temaperiod kommer vi att dela med oss av några av de bilder vi gillat bäst i Nikons sociala mediekanaler, och även lägga upp dem i bildgalleriet #CreateYourLight på Nikons hemsida, en bestående utställning över er kreativitet i dessa unika tider.
Vad upplever du just nu och vad ser du?
Vill du dela din historia med oss?

LÅT DIG INSPIRERAS FÖR ATT FÖRBÄTTRA DINA FÄRDIGHETER

Varannan vecka kommer våra experter dela sina tips och tricks utifrån ett tema som du kan testa hemma. Du har sedan två veckor på dig att fånga en bild baserad på det aktuella temat med dina nya kunskaper. Dela din bild med oss på Instagram, Facebook och Twitter genom att använda hashtaggen #CreateYourLight.

Tema #7: Husdjursfotografering

Följ med Nigel Danson och lär dig tricksen med husdjursfotografering tillsammans med hans älskade spaniel Pebbles. Nigel ska utforska den nyligen lanserade funktionen Animal Eye Autofocus (AF) med sin Z 7 och dela med sig av de bästa tipsen för att lyckas med den ofta utmanande konsten att fotografera husdjur.
Dela dina bilder genom att använda hashtagen #CreateYourLight och #PetPhotographyAtHome.

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma