Skapa ditt ljus. Skapa din passion.

Create Your Light är där kreativa världar möts. Vad händer när två fotografer samarbetar? Utforska fotograferingshantverket genom samarbeten som samlar fotografer inom alla genrer, stilar och visionära uttryck. Du får tips som går utanför ramarna och tricks som gör det möjligt att fotografera på helt nya sätt!
Vi ser fram emot att få se vad du kommer att skapa!

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Create Your Light är där Nikon-fotografer samlas för att utmana och inspirera varandra. Vi kommer att fortsätta dela bra tips och tricks från våra experter utifrån ett fototema som du kan testa hemma. Som tidigare har du två veckor på dig att använda dina nya färdigheter för att ta en bild med det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram, Facebook och Twitter med hashtaggen #CreateYourLight.

En matfotografering med vårt första makroobjektiv i S-serien!

Resan med #CreateYourLight återvänder och utforskar matfotografering med Donna Crous och Aurélie Gonin. Donna Crous är en prisbelönt bloggare och matfotograf. Aurélie Gonin är en action- och sportfilmare, producent, redaktör och regissör.

Se vad de kokade ihop med vårt första spegellösa makroobjektiv i S-serien – NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S. Vad händer när två helt olika visioner och stilar förs samman och blandas med ljus, färger och mat?

Oavsett vilket objektiv du använder kan du lära dig mycket av Donnas and Aurélies tips och metoder för belysning, komposition, och rörelser. Dela dina bilder med oss genom att använda hashtaggen #CreateYourLight.

De häftigaste bilderna kan komma att väljas till vårt galleri med Nikon-favoriter.

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

VÄCK PASSIONEN

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators