Skapa ditt ljus. Skapa din passion.

Create Your Light är där kreativa världar möts. Vad händer när två fotografer samarbetar? Utforska fotograferingshantverket genom samarbeten som samlar fotografer inom alla genrer, stilar och visionära uttryck. Du får tips som går utanför ramarna och tricks som gör det möjligt att fotografera på helt nya sätt!
Vi ser fram emot att få se vad du kommer att skapa!

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Create Your Light är där Nikon-fotografer samlas för att utmana och inspirera varandra. Vi kommer att fortsätta dela bra tips och tricks från våra experter utifrån ett fototema som du kan testa hemma. Som tidigare har du två veckor på dig att använda dina nya färdigheter för att ta en bild med det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram, Facebook och Twitter med hashtaggen #CreateYourLight.

Dags för porträtt utomhus!

#CreateYourLight utforskar just porträttfotografering utomhus med Brett Florens, mode- och bröllopsfotograf och Kathrin Schafbauer, sport-, mode och livsstilsfotograf. Brett och Kathrin vandrade runt på Teneriffa på jakt efter de bästa ljusförhållandena för att ta vackra porträtt – av varandra.

Det handlar helt och hållet om att arbeta med det naturliga ljuset och de människor du fotograferar. Se hur de tog perfekta porträttbilder med ett ljus i klass med det man har tillgång till i en studio. Helt utan reflektorer eller blixtar. Bara de spegellösa fullformatskamerorna Nikon Z 5 och Nikon Z 6II tillsammans med två fantastiska Z-objektiv: NIKKOR Z 85mm f/1.8 S och NIKKOR Z 35mm f/1.8 S.

Ge dig ut! Du behöver inte alltid ha en studio.
Allt du behöver är bra ljus, någon att fotografera, en bra kamera och bra objektiv.

Dela dina bästa utomhusporträtt med oss genom att använda hashtaggen #CreateYourLight.
De bästa bilderna kan komma att väljas ut och visas upp i vårt galleri, Nikon Favourites.

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

VÄCK PASSIONEN

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators