Nikon Imaging | Sverige | Europa

Sprid ljus och utveckla din kreativitet

I år har Nikon-användarna gått samman för att tillsammans vidareutvecklas, utmana, skapa och inspirera varandra som fotografer. Vi har imponerats enormt av det gensvar och den talang vi sett från alla hörn av världen – och det har tänt vår kreativitet. Vi fortsätter att inspireras och motiveras av er och kommer att fortsätta att ge er nya innovationer och lösningar som gör det möjligt för er att vidareutvecklas maximalt.

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Varannan vecka kommer vi att fortsätta att publicera tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema att prova hemma. Liksom hittills har du två veckor på dig att använda dina nya kunskaper och ta en bild utifrån det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram och Facebook med hjälp av hashtaggen #CreateYourLight.

Tema # 18: På jakt efter det perfekta ljuset i Alperna med Stefan Forster

Resan #CreateYourLight fortsätter med den schweiziska landskapsfotografen Stefan Forster. Följ med Stefan när han reser runt i alplandskapet med din Nikon Z 7II. Få experttips om hur man kan arbeta med vädret och sina objektiv för att fånga det perfekta ljuset. Vill du visa oss dina egna landskapsbilder?

Dela dina bilder med hjälp av hashtaggarna #CreateYourLight och #shootinglandscapephotos

De bästa bilderna kan komma att väljas ut och visas upp i vårt galleri, Nikon Favourites.

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

VÄCK PASSIONEN

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators