Nikon Imaging | Sverige | Europa

Sprid ljus och utveckla din kreativitet

I år har Nikon-användarna gått samman för att tillsammans vidareutvecklas, utmana, skapa och inspirera varandra som fotografer. Vi har imponerats enormt av det gensvar och den talang vi sett från alla hörn av världen – och det har tänt vår kreativitet. Vi fortsätter att inspireras och motiveras av er och kommer att fortsätta att ge er nya innovationer och lösningar som gör det möjligt för er att vidareutvecklas maximalt.

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Varannan vecka kommer vi att fortsätta att publicera tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema att prova hemma. Liksom hittills har du två veckor på dig att använda dina nya kunskaper och ta en bild utifrån det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram och Facebook med hjälp av hashtaggen #CreateYourLight.

Tema #11: Fota sport i stan

Utforska dynamiken i att fotografera sport i stadsmiljö tillsammans med den franska livsstils-, sport- och dansfotografen Little Shao.
Kolla in hur Little Shao skapar sina fantastiska bilder av sport i stadsmiljö med hjälp av Nikon Z 50. Han delar även med sig av sina bästa tips och tricks för hur du kan skapa liknande kreativa och fängslande bilder av urban sport i din egen stil.
Dela dina foton med hjälp av hashtaggarna #createyourlight och #urbansportsphotography

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

MER ÄN SPEGELLÖST, NIKONS SPEGELLÖSA SYSTEM

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators