Nikon Imaging | Sverige | Europa

Sprid ljus och utveckla din kreativitet

I år har Nikon-användarna gått samman för att tillsammans vidareutvecklas, utmana, skapa och inspirera varandra som fotografer. Vi har imponerats enormt av det gensvar och den talang vi sett från alla hörn av världen – och det har tänt vår kreativitet. Vi fortsätter att inspireras och motiveras av er och kommer att fortsätta att ge er nya innovationer och lösningar som gör det möjligt för er att vidareutvecklas maximalt.

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Varannan vecka kommer vi att fortsätta att publicera tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema att prova hemma. Liksom hittills har du två veckor på dig att använda dina nya kunskaper och ta en bild utifrån det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram och Facebook med hjälp av hashtaggen #CreateYourLight.

Tema #12: Urban Sports Videography

Träffa än en gång fotografen Little Shao, specialist på sportfotografering med inriktning på dans, som utforskar det galna tempot i Urban Sports Videography med Nikon Z 6. Genom att filma breakdansare på gatorna i Paris hittar han de bästa sätten att fånga dynamiska och kreativa videofilmer som är möjliga att återskapa hemma.Dela dina foton med hjälp av hashtaggarna #createyourlight och #urbansportsvideography

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

VÄCK PASSIONEN

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators