Träffa Nikons ambassadörer

Nikons ambassadörer är några av branschens mest begåvade och inflytelserika visuella konstnärer. Dessa begåvade, engagerade historieberättare gör mer än de flesta och är beundrade för sin passion, energi och engagemang för sitt verk.

Nikons ambassadörer är begåvade och inflytelserika visuella konstnärer som använder sig av marknadens senaste teknik och arbetar utifrån en medvetenhet om sociala trender för att representera nutiden. Nikons ambassadörer delar med sig av sina tekniska kunskaper och passion med professionella fotografer och de med ett djupt intresse för fotografering i workshops, utställningar, webbaserad handledning och sociala nätverkstjänster.

Nikons ambassadörer har auktoriserats av Nikon för att visa Nikons produkters funktioner och användningsområden för allmänheten och professionella fotografer. Men innehållet i deras verk är deras. Nikons ambassadörer är oberoende leverantörer och visuella konstnärer och är inte anställda på Nikon. Nikons ambassadörer är ansvariga för innehållet i sina fotografier, webbplatser, utställningar och visuella bilder och för hur de får tag på detta innehåll och bilder. Budskap, åsikter och synpunkter som uttrycks i ambassadörernas foton, webbplatser, utställningar eller visuella bilder speglar inte nödvändigtvis Nikons eller Nikons anställdas åsikter och synpunkter.