25-07-2018

Vi utvecklar nästa generations spegellösa kamera och NIKKOR-objektiv med en ny fattning, som ger en ny dimension av optisk prestanda

Amsterdam, Nederländerna, 25 juli 2018: Nikon är stolta över att presentera en spegellös FX-kamera i fullformat och NIKKOR-objektiv med en ny fattning.

Med den spegellösa kameran och NIKKOR-objektiven som utvecklas för närvarande, tillsammans med den nya fattningen, kan vi uppnå en helt ny dimension av optisk prestanda. Den spegellösa kameran är resultatet av den kunskap och kompetens inom avancerad optik som Nikon har byggt upp under mer än 100 år samt Nikons utmärkta bildbearbetningsteknik. Expertisen som vi har fått genom att utveckla Nikons digitala SLR-kameror har dessutom varit avgörande under det här utvecklingsarbetet.

Målet med den spegellösa kameran och de nya NIKKOR-objektiven är att fotograferna ska kunna ta ännu mer detaljerade och livfulla bilder.

Dessutom utvecklar vi en ny fattningsadapter för den nya kameran utan spegel. Den kan användas med NIKKOR-objektiven med F-fattning som är del av Nikons digitala SLR-system – så att fotograferna får ännu större valmöjligheter.

Genom lanseringen av denna nya kamera utan spegel och den fortsatta utvecklingen av Nikons digitala SLR-kameror behåller Nikon sin ledande ställning på marknaden och ger konsumenterna möjlighet att dra nytta av båda systemens unika funktioner.

Du hittar särskilt material för den här produkten här. Håll ögonen öppna för mer information.

Mer information, bland annat om lanseringsdatumet och rekommenderat försäljningspris, kommer senare.

Mer information om Nikons prisbelönta produkter finns på www.europe-nikon.com