Nikon Imaging | Sverige | Europa

25-07-2017

Vi utvecklar den digitala SLR-kameran Nikon D850

Stockholm, Sverige, 25 juli 2017 – Nikon är stolta över att kunna berätta att det nästa steget av digitala SLR-kameror med fullformat, hög upplösning och hög hastighet är under utveckling: den banbrytande och efterlängtade Nikon D850.

D850 blir ett fantastiskt verktyg för användare som kräver högsta bildkvalitet kombinerat med stor mångsidighet – amatörfotografer, proffsfotografer och hobbyfotografer som tar bilder av landskap, idrottsevenemang, mode och bröllop samt multimedia fotografer.

D850 är efterträdaren till D810 som hyllades för den extremt höga bildkvaliteten och det stora dynamiska omfånget. Denna nya kraftfulla digitala SLR-kameran i FX-format är utrustad med ny teknik, nya funktioner och förbättrad prestanda som tagits fram direkt med hjälp av den feedback vi fått under åren från våra professionella användare, som kräver det allra bästa av sin kamerautrustning.

D850 kommer att överträffa förväntningarna hos fotografer som söker hög upplösning, snabbhet och precision som endast kan finnas hos en Nikon av den här kalibern kompletterad med NIKKOR-objektiv.

Mer information om D850 samt när produkten släpps kommer senare.