09-02-2018

Nikon-produkter belönas med "iF Design Award 2018"

Amsterdam, Nederländerna, 9 februari 2018: Vi på Nikon är glada över att kunna meddela att tre av våra produkter har belönats med ”iF Design Award 2018” inom produktkategorin..

De vinnande produkterna är:

Nikon D850 – digital SLR-kamera

Modellen D850 är Nikons senaste ledande modell som ger fullformatsfotograferna en perfekt kombination av upplösning, snabbhet och ljuskänslighet. Den här kameran är det perfekta valet för fotografer som vill kunna leverera fantastiska bilder utan att kompromissa. Modellen D850 överstiger förväntningarna på alla områden, och är därmed den perfekta kameran för alla proffs.

Nikon D7500 – digital SLR-kamera

D7500 är en avancerad digital systemkamera som innehåller mycket av innovationen från den hyllade D500 men i ett lätt, tåligt och mer prisvärt kamerahus. Med en bildsensor på 20,9 miljoner pixlar, processor och ett brett ISO-intervall är den ett funktionellt och mångsidigt verktyg i händerna på en passionerad fotograf.

Den kompakta digitalkameran – COOLPIX W300

COOLPIX W300 är en tuff, kompakt digitalkamera som är vattentät upp till 30 m, motstår fall från upp till 2,4 m och har en fantastisk prestanda med 4K UHD-filmer. Den tåliga kameran är väl utrustad med intuitiva funktioner för fotografering av actionfyllda aktiviteter som till exempel vandring, camping, skidåkning eller bara skönt strandhäng.

iF Design Awards är prestigefyllda och globala utmärkelser som sponsras av iF International Forum Design GmbH. Utmärkelserna är indelade i olika kategorier, t.ex. produkter, kommunikation och förpackningar. I år har mer än 6 400 bidrag från 54 länder bedömts av sakkunniga, oberoende experter.