Nikon D810

Den här kameran tar fantastiska bilder tack vare bildsensorn på 36,3 megapixlar och det stora ISO-omfånget. Det innebär att oavsett vilken belysning du fotar i kan kameran anpassa sig och skapa vackra, tydliga bilder. Den är också tillräckligt kompakt för att vara lätt att ha med sig. Det här är en av de bästa proffskamerorna just nu.

Nikon DF

Den här kameran är inte bara snygg utan tar också imponerande bilder. Med sin suveräna sensor och fantastiska bruskontroll är den här kameran kompakt, lätt att ta med sig och en av mina favoriter för livsstilsfotografering.

Nikon COOLPIX A

Jag använder Nikon COOLPIX A för att den har bra prestanda och ett litet format. Den här lilla och kompakta kameran bygger på samma teknik som systemkamerorna och kompromissar inte med kvaliteten. Jag gillar att använda den när jag letar efter en historia eller idé och snabbt vill fånga ögonblicket utan några problem.

AF-S Zoom NIKKOR 17-35mm f/2.8D IF-ED

Det här är ett fantastiskt objektiv! Det är superlätt och snabbt. Bländaren låter mig ta bilder även när belysningen är mycket svag och jag får ändå skärpa på motivet.

AF-S NIKKOR 35mm f1.4G

Det här vidvinkelobjektivet har en otrolig kvalitet och snabb bländare och är perfekt för bilder i svag belysning.

AF DC-NIKKOR 105mm f/2D

Det här snabba, mellanlånga teleobjektivet är fantastiskt för fotografering i svagt ljus och gör att mina bilder ser naturliga ut. Jag älskar att använda det för att fånga motiven i deras naturliga miljö.