23-04-2019

HÄR ÄR NYA COOLPIX W150 – VATTENTÄT OCH REDO FÖR ÄVENTYR

Stockholm, Sverige, 23 april 2019: Nikon presenterar den senaste medlemmen i COOLPIX-familjen, den roliga kameran COOLPIX W150. Den här kompakta äventyrskameran är vattentät, stöttålig, köldtålig och dammtät, kan följa med överallt och är väldigt enkel att använda.

Från snötäckta landskap till undervattensmotiv: COOLPIX W150 är så lätt att använda att alla kan ta riktigt bra foton och filmer med den. Läget Ansiktsinramning under vatten ger bra bilder i poolen eller vid dykning ned till 10 m. Och kameran är stöttålig vid fall upp till 1,8 m, så den tål hårda tag på en familjesemester eller i glada vänners lag. Nikons CMOS-sensor som fungerar bra i svagt ljus och NIKKOR-objektivet med 3× optisk zoom ger detaljerade bilder med fin skärpa. Med knappen för filminspelning är det enkelt att direkt börja spela in filmer i Full HD och med stereoljud.

De roliga funktionerna omfattar bland annat olika kreativa effekter som finns i kameran och en interaktiv Variationsmeny för barn. Med den kan man lägga till röstmeddelanden i bilder, aktivera roliga välkomstskärmar, animera bildspel och mycket mer. Vattentäta tillbehör som Nikons flytrem skyddar kameran. Med SnapBridge är det enkelt att dela de bästa bilderna, och du kan använda en smart enhet för att fjärrstyra kameran.

Ines Bernardes, produktchef på Nikon Europe, säger: ”COOLPIX W150 är en vattentät kamera som det är roligt och lätt att ta bilder med. Den är perfekt för barn, och föräldrarna behöver inte oroa sig för någonting. Dessutom finns den i flera härliga färger. Och om du reser iväg med dina vänner hänger kameran alltid med i svängarna.”

 

Sammanfattning av de viktigaste funktionerna

Vattentät 10 m | Stöttålig 1,8 m | Köldtålig -10 °C | Dammtät. Det är lätt att ta bilder med COOLPIX som tål att tappas, trivs i kyla och älskar poolpartyn.
Läget Ansiktsinramning under vatten. Kameran tar upp till fyra bilder varje gång den ser ett ansikte.
Alltid vackra resultat. CMOS-sensor som fungerar bra i svagt ljus, NIKKOR-objektiv med 3× optisk zoom och 6× Dynamic Fine Zoom som tar dig ännu närmare.¹
Briljanta filmer. Kameran spelar in filmer i Full HD (1080p/30 bps) med stereoljud.
Enkel att ta bilder med. Inställningarna optimeras automatiskt. Den stora LCD-skärmen med antireflexbehandling är tydlig, även under vatten.
Rolig Variationsmeny. Användarna kan ta bilder med ett enkelt menygränssnitt eller slå på Variationsmenyn, som har massor av interaktiva funktioner.

SnapBridge-kompatibilitet

Nikons SnapBridge-app för iOS och Android måste installeras på en kompatibel smart enhet innan SnapBridge kan användas med kameran.


¹ Dynamic Fine Zoom-förstoringen beräknas från maximalt vidvinkelläge för optisk zoom.