Nikon Imaging | Sverige | Europa

14-07-2016

Nikon introducerar ny MONARCH fieldscope-serie

Amsterdam, Nederländerna, 14 juli 2016: Nikon Corporation är glada att kunna lansera sina nya MONARCH-tuber, som består av fyra tubkikare och tre okular speciellt formgivna för serien. Med en ny optisk design har dessa MONARCH-tuber höga optiska prestanda och ett kristallklart synfält. Som efterföljare till ED82/EDIII-fieldscope bjuder de på ett nytt och spännande sätt att uppleva naturen.

MONARCH-tuberna garanterar ett kontrastrikt synfält med Nikons ED-glas (med extra låg färgspridning) och verklighetstrogna färger samt flerskiktsbeläggning på alla linser och prismor för kraftfullt ljusgenomsläpp. Det optimerade fokuseringssystemet ger snabbare och säkrare fokusering.

MEP-okularen har ett nytt optiskt system och ett fältutjämnande linssystem som ger jämn skärpa och klarhet över hela synfältet i kombination med ett långt pupillavstånd. Anslutna till en tubkikare är alla dessa okular vattensäkra och garanterar säker användning även i föränderliga väderförhållanden.

Vare sig du är fågelskådare eller uppskattar nattliga naturskådespel på himlen så ger tubkikarnas aluminiumhus tålighet och robust hållbarhet avsedd för vistelser i naturen. Oavsett hur långt du måste resa och oberoende av hur extrem miljön är så är MONARCH fieldscope gjorda för att hålla hela vägen.

Pris och säljstart:

De nya Monarch-tuberna förväntas i butikerna under augusti månad, 2016 till ett pris från och med 12 290 sek inkl moms.