15-10-2019

NEDSATTA PRISER – Nikon presenterar rabattkampanj inför vintern

Efter succén med sin första sommarrabattkampanj presenterar Nikon nu en liknande kampanj för vintern. Även denna gång erbjuds kunderna rabatt direkt i kassan när de köper specifika Nikon-kameror och NIKKOR-objektiv.

Kampanjen, som pågår från den 15 oktober 2019 till och med den 15 januari 2020 togs fram i somras för att göra det lättare för konsumenterna att utnyttja rabatterbjudandena. Kampanjen låter kunderna ta del av rabatter direkt, utan att behöva ansöka om rabatten i efterhand sedan de köpt produkter som ingår i kampanjen.

Jake Cundy, Chef för Business Planning vid Nikon i Storbritannien säger: ”Efter den populära sommarkampanjen vi hade är vi glada att kunna presentera en vinterkampanj med stora rabatter på flera av våra produkter – däribland den prisbelönta spegellösa Z-serien, vår D-SLR-kamera i instegsklassen D3500 och COOLPIX-kamerorna.

Och fortsätter: ”Detta ger fotoentusiasterna möjlighet att få verkligt unika erbjudanden – och att få pengarna att räcka längre i den viktiga  julklappshandeln.”

Mer information om kampanjen finns nedan, inklusive de belopp som produkterna är nedsatta med, och som kommer att dras av från butikens pris i kassan:

För mer information om kampanjen och hur du kan ta del av detta fantastiska erbjudande, se: https://campaign.nikon.se

Erbjudandet gäller under vissa villkor. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.