15-05-2019

NEDSATTA PRISER – Nikon presenterar rabattkampanj inför sommaren

Stockholm, 15 maj 2019: Nikon Sverige lanserar i dag sin nya sommarkampanj som ger kunderna möjlighet att ta del av rabatter när de köper utvalda NIKKOR-objektiv och kameror från Nikon.

Kampanjen, som pågår från 15 maj till och med 15 augusti 2019 har tagits fram för att göra det lättare för konsumenterna att utnyttja rabatterbjudandena – de som köper de produkter som ingår i kampanjen behöver inte längre ansöka om rabatten i efterhand.

Jake Cundy, Chef för Business Planning vid Nikon säger: “Vårt rabatterbjudande är perfekt för fotografer som inte vill ligga ute med pengarna – de får rabatten omedelbart när de köper det nya paketet, utan att behöva ansöka om återbetalning efter köpet.”

Han tillägger: Dessutom är det en lång rad kameror och objektiv som ingår i kampanjen, från den prisbelönta spegellösa Z-serien till vår baskamera D3500, så detta är verkligen tillfället att investera i några fantastiska objektiv och kameror inför sommaren.

Mer information om kampanjen finns nedan, inklusive de belopp som produkterna är nedsatta med, och som kommer att dras av från butikens pris i kassan:

För mer information om kampanjen och hur du kan ta del av detta fantastiska erbjudande, se: https://campaign.nikon.se

Erbjudandet gäller under vissa villkor. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.