Nikon Imaging | Sverige | Europa

2014-07-15

Nikons nya PROSTAFF 3i klarar de tuffaste utmaningarna

Den nya laseravståndsmätaren Nikons PROSTAFF 3i kombinerar avancerad teknik med en kompakt, lättviktig och robust konstruktion. Med en enkel knapptryckning mäter du snabbt och noggrant avstånd på upp till 590 m, en avgörande fördel i fält, när snabba beslut måste tas. Oavsett situation är Nikons PROSTAFF 3i en idealisk följeslagare.

Nikons nya PROSTAFF 3i kommer att finnas tillgängligt i butik i september till ett rekommenderat pris av 2 390 kronor inkl. moms.

Till pressmeddelandet.

ACULON T11 – den kompakta zoomkikaren

Nikon har även lanserat den kompakta zoomkikaren ACULON T11 nu i två nya färger, i blänkande blått och sportigt vitt. Även om framgången hos ACULON T11 inte är en fråga om smak, så är definitivt dess nya färgval det.

Sedan dess första lansering 2012 har Nikons kompakta zoomkikare varit berömd för sin enastående optiska prestanda och kristallklara bilder. Alla linser och prismor har flerskiktsbeläggning.

ACULON T11 finns nu tillgänglig i totalt fem färger: svart, silver, rött, vitt och blänkande blått. Den finns tillgänglig i butik i augusti till ett rekommenderat pris av 1 790 kronor.

Till pressmeddelandet.