Nikon Imaging | Sverige | Europa

2014-04-10

Idag presenterar vi den nya Androidkameran COOLPIX S810c

Idag lanserar Nikon den nya kameran COOLPIX S810c med Android-operativsystem (version 4.2.2 Jelly Bean) – en kompaktkamera som har allt för det sociala livet. Kameran har fantastiska fotograferingsegenskaper med mycket bra bildkvalitet och många användbara funktioner. Dessutom kan den ansluta till Internet så att du kommer åt dina favoritkanaler inom sociala medier och appar från Google PlayTM(1).

Den är en avsevärd utveckling jämfört med föregångaren och tar dig närmare händelsernas centrum med ett NIKKOR-objektiv med hela 12× optisk zoom, som kan dubblas till 24× med Dynamic Fine Zoom2 för att komma ännu närmare motivet. Den ljuskänsliga bakbelysta CMOS-sensorn på 16 megapixlar tar bilder av hög kvalitet och spelar in film i full HD, även i miljöer med svagt ljus. Och med inbyggd Wi-Fi kan du när som helst dela med dig av allt på sociala medier.

 

Till pressmeddelandet.

 

Android-roboten är reproducerad eller ändrad från originalarbetet utfört och delat av Google och används enligt villkoren beskrivna i Creative Commons 3.0 Attribution License Android, Google, Google Play, YouTube och andra märken är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Google Inc.