Nikon Imaging | Sverige | Europa

2014-02-07

Nikon lanserar snygga COOLPIX S9700 och slimmade COOLPIX S9600

COOLPIX S9700

Den tunna COOLPIX S9700 är både kraftfull och lättanvänd. Objektivet med 30x optisk zoom har en otrolig räckvidd på 25–750 mm och kan utökas till 60x Dynamic Fine Zoom* – du hamnar i händelsernas centrum och kan fånga alla detaljer. När du fotograferar människor får du hjälp att skapa perfekta porträtt med Nikons funktion Smart porträttsystem (med funktionerna Leendeutlösare, Blinkningsskydd och Korrigering av röda ögon).

Inbyggd Wi-Fi öppnar för ännu fler roliga möjligheter. Anslut en smart enhet** och använd den som en fjärrkontroll för att ta perfekta självporträtt utan att få med en arm i bilden. Eller använd en ansluten smart enhet för att lägga upp och dela foton med familj och vänner via e-post eller sociala nätverk.

COOLPIX S9700 har säljstart den 27 februari till det rekommenderade priset 3 490 kr inklusive moms.

Till pressmeddelandet.

 

*30x optisk zoom, kan utökas till 60x Dynamic Fine Zoom. Dynamic Fine Zoom kan zooma 2x längre än det längsta optiska teleobjektivet, utan att göra avkall på maximal bildupplösning.

**Kräver att Nikons app ”Wireless Mobile Utility” (kompatibel med iOSTM och AndroidTM) installeras på den smarta enheten.

COOLPIX S9600

COOLPIX S9600 har en kraftfull zoom och levererar felfria foton ur ett tunt och lätt kamerahus. Den här Wi-Fi-försedda vidvinkelkameran med 22x optisk zoom (kan utökas till 44x med Dynamic Fine Zoom*) gör fotografierna och filmerna skarpa, tydliga och värda att delas.

COOLPIX S9600 har säljstart den 27 februari till det rekommenderade priset 2 590 kr inklusive moms.

Till pressmeddelandet.

 

*22x optisk zoom, kan utökas till 44x Dynamic Fine Zoom. Dynamic Fine Zoom kan zooma 2x längre än det längsta optiska teleobjektivet, utan att göra avkall på maximal bildupplösning.