Nikon Imaging | Sverige | Europa

2014-02-07

Nikon presenterar superzoomkameran COOLPIX P600 och proffsiga COOLPIX P530

COOLPIX P600

Den kraftfulla COOLPIX P600 är skapad för dem som vill fånga varje detalj och kombinerar fin precision och superzoom i en snygg design. NIKKOR-objektivet med 60x optisk zoom kan utökas till 120x med Dynamic Fine Zoom* för att täcka omfånget 24–1440 mm och har Super ED-glas för bra bildkvalitet. COOLPIX P600 har en stor vinklingsbar högupplöst LCD-skärm (921 000 punkter) med skarp RGBW-teknik som kreativ hjälp för fotografer som vill fånga unika motiv och bildkompositioner.

Inbyggd Wi-Fi gör det enkelt att dela alla äventyr medan de pågår, tack vare funktionen som skickar bilder direkt från kameran till en smart enhet för direkt uppladdning via e-post eller sociala medier**.

COOLPIX P600 har säljstart den 27 februari till det rekommenderade prist 4 490 kr inklusive moms.

Till pressmeddelandet.

 

* Dynamic Fine Zoom kan zooma 2x längre än det längsta optiska teleobjektivet, utan att göra avkall på maximal bildupplösning.

**Kräver att Nikons app ”Wireless Mobile Utility” (kompatibel med iOS™ och Android™) installeras på den smarta enheten.

COOLPIX P530

COOLPIX P530 är den perfekta följeslagaren för att fånga de magiska ögonblicken, eftersom även avlägsna motiv kan fotograferas med klara och skarpa detaljer med den fantastiska optiska zoomen på 42x. Den kan utökas till 84x med Dynamic Fine Zoom*, och bakbelyst 16 MP CMOS-sensor.

Du behöver inte missa inte en sekund med full HD-inspelning nära till hands, och du kan enkelt filma och fotografera skarpt även om du befinner dig i ett fordon i rörelse, eftersom kameraskakning motverkas tack vare avancerad optisk vibrationsreducering.

COOLPIX P530 har säljstart den 13 februari till det rekommenderade priset 3 490 kr inklusive moms.

Till pressmeddelandet.

 

* Dynamic Fine Zoom kan zooma 2x längre än det längsta optiska teleobjektivet, utan att göra avkall på maximal bildupplösning.