Nikon Imaging | Sverige | Europa

2014-02-07

Nikon lanserar de tåliga kamerorna COOLPIX AW120 och COOLPIX S32

COOLPIX AW120

COOLPIX AW120 är vattentålig ned till 18 meter, köldtålig till -10°C och tål fall på upp till 2 meter. Den kan märka ut dina resor med inbyggd GPS, GLONASS, inbyggda världskartor samt kompass, perfekt för att spåra dina resvägar. Med inbyggd Wi-Fi kan du dela allt du är med om via din smarta enhet*, och dessutom kan du filma i full HD. Ultravidvinkelobjektivet med 24 mm brännvidd, bländare på f/2,8 och 5x optisk zoom släpper in tillräckligt med ljus, även när du fotograferar i svagt ljus på land eller under vatten.

COOLPIX AW120 har säljstart den 27 februari till det rekommenderade priset 3 490 kr inklusive moms.

Till pressmeddelandet.

 

* Kräver att Nikons app ”Wireless Mobile Utility” (kompatibel med iOSTM och AndroidTM) installeras på den smarta enheten.

COOLPIX S32

Lätt att hantera, rolig att använda och tillräckligt tålig för hela familjen – COOLPIX S32 med 13 megapixlar är kameran alla kan dela på. Den rena designen gör den enkel att hålla i och använda, oavsett om man har små eller stora händer. Den är genuint byggd för att tåla hårda tag och den är stöttålig, dammsäker och vattentät – så att den passar in i en aktiv familjs livsstil.

COOLPIX S32 har säljstart den 27 februari till det rekommenderade priset 1 090 kr inklusive moms.

Till pressmeddelandet.