Sprid ljus och utveckla din kreativitet

I år har Nikon-användarna gått samman för att tillsammans vidareutvecklas, utmana, skapa och inspirera varandra som fotografer. Vi har imponerats enormt av det gensvar och den talang vi sett från alla hörn av världen – och det har tänt vår kreativitet. Vi fortsätter att inspireras och motiveras av er och kommer att fortsätta att ge er nya innovationer och lösningar som gör det möjligt för er att vidareutvecklas maximalt.

Låt dig inspireras att förbättra dina fotokunskaper

Varannan vecka kommer vi att fortsätta att publicera tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema att prova hemma. Liksom hittills har du två veckor på dig att använda dina nya kunskaper och ta en bild utifrån det aktuella temat. Dela din bild med oss på Instagram och Facebook med hjälp av hashtaggen #CreateYourLight.

Tema nummer 19: Konstnärliga porträtt med Delphine Diallo

Temat för #CreateYourLight denna vecka utforskar konstnärligt porträttfoto med den fransk-sengalesiska fotografen och bildskaparen Delphine Diallo. Var och en av Delphines bilder har en historia att berätta. Delphine berättar om varför fotografering är så mycket mer än bara bilden och om varför Nikon Z 7II är den perfekta kameran för hennes fotostil. Är du redo att prova på att ta konstnärliga porträtt?

Ta vara på Delphines tips och dela dina foton med oss genom att använda hashtaggarna #CreateYourLight och #shootingfineartportraits

De bästa bilderna kan komma att väljas ut och visas upp i vårt galleri, Nikon Favourites.

Tips och tricks från våra experter, utifrån ett fototema som du kan prova på hemma

VÄCK PASSIONEN

MER LJUS, STÖRRE EFFEKT

#ZCreators