NIKON D850

D850 är en banbrytande kamera som jag älskade att fotografera med under mitt specialprojekt i Bukom. Den ger mig den upplösning och det dynamiska omfång som jag behöver i ett kompakt och otroligt snabbt kamerahus, vilket är perfekt för actionladdade närbilder.

Nikon D500

Nikon D500 är en anmärkningsvärt lätt kamera, särskilt i kombination med de lättare DX-objektiven. Jag behöver ofta själv delta vid äventyrsfotografering. Om jag t.ex. fotograferar klättrare behöver jag också klättra, så att ha en lätt kamera, som D500, är superviktigt. Du vill inte att din utrustning ska sinka dig. Jag älskar också kamerans 4K-videofunktioner – jag har redan filmat några fantastiska klipp till kommande filmer.

Nikon D5

Nikon D5 är en fantastisk kamera och jag ser verkligen fram emot att sätta den på prov i min roll som Nikon-ambassadör. Den bibehåller en hög bildkvalitet med ett stort ISO-omfång, så den passar perfekt för fotografering i svagt ljus, och den har en imponerande snabb bildhastighet vilket gör den idealisk för att ta actionbilder, bildsekvenser och bilder med mycket rörelse. Dessutom kan den filma fantastiska 4K-videor.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Detta otroligt skarpa objektiv är en av mina absoluta favoriter bland zoomobjektiv. Det är så mångsidigt att jag ofta kan genomföra hela projekt med det som enda objektiv. Det är ovanligt med zoomobjektiv som ger så hög bildkvalitet.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Det här professionella telezoomobjektivet är en av de viktigaste sakerna i min kameraväska. Med en maximal bländare på 2.8 och en vibrationsreduceringsfunktion, i kombination med fantastisk upplösning, fungerar det här objektivet bra under förhållanden med svagt ljus och har ett omfång som jag verkligen uppskattar att använda. Jag försöker ha det här objektivet med mig så ofta som möjligt.