Nikon Imaging | Sverige | Europa

Moment of Impact

Fånga ”Moment of Impact” med D500

Hur fångar du #MomentofImpact? Nikon inleder ett gemensamt projekt med MMA-utövaren Tom ”Fire Kid” Duquesnoy, BAMMA-mästare i två viktklasser, och sportfotografen Tom Miles. De visar fotografins förmåga att fånga millisekundsnabba händelser som inte går att se med blotta ögat.

Se hur Nikon D500 fångar den otroligt snabba MMA-stjärnan när han attackerar olika livsmedel som vattenmeloner, tårtor och pumpor, tack vare snabb bildbearbetning och hög ISO-kapacitet.

Nikon D500 – Moment of Impact

Tom Miles – biografi

Tom Miles är en proffsfotograf som arbetar med sport och porträtt för reportage- och reklamsyften. Han arbetar i London i Storbritannien. Han fotograferar för flera stora tidskrifter och företag som The Telegraph, Men’s Health och Men’s Fitness. Han gillar särskilt att arbeta med sport och fitness eftersom det är så varierat, och han får möjlighet att arbeta med människor han verkligen inspireras av, som Paula Radcliffe, Rory McIlroy och Mo Farah, samtidigt som han skapar bilder som folk minns.
Tom har även undervisat vid över 30 universitet i Storbritannien och hållit i kurser på Nikon School i Storbritannien samt för Association of Photographers.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Tom Duquesnoy – biografi

Tom Duquesnoy kallas även Fire Kid. Han är en fransk MMA-utövare (Mixed Martial Arts). Han föddes den 21 juni 1993 i Lens i Frankrike. Duquesnoy är den främsta i fjäderviktsklassen i Europa sedan 2013.

Han har vunnit europeiska bälten på tävlingarna Belgium Beatdown och Killacam, och han är regerande BAMMA-mästare i fjädervikt och bantamvikt. Han vann sina första två matcher på Killacam på bara 35 sekunder, och blev därefter medlem i British Association of Mixed Martial Arts (BAMMA), den största europeiska MMA-organisationen.

Nikons kampanj ”Moment of Impact” | Vad har du i fotoväskan?

Nikons kampanj ”Moment of Impact” | Bakom kulisserna