Bröllopsfoto

Bröllopsfoto

Inspireras av de senaste trenderna, tipsen och tricken kring hur du fångar minnen som håller länge, vare sig du tar stillbilder eller filmar.

Look Deeper

Look Deeper

Det kan vara svårt att ta originella bilder av populära turistställen. Se hur fotografen Tomas Sentpetery går på djupet med NIKKOR-objektiv och ger annorlunda perspektiv på resmål i Europa, både ovan och under jord.

Mode mot muren

Mode mot muren

London har en självklar plats på den internationella kartan både vad gäller mode och gatukonst, men vad händer när man kombinerar dessa två konstformer?

Julens ansikten

Julens ansikten

Tomten är kanske den ultimata symbolen för julen, men det finns en mängd människor som arbetar året om för att göra denna älskade högtid till verklighet.

Misleading Lines

Misleading Lines

Warszawa är berömt för dess varierade arkitektur, som återspeglar stadens långa och händelserika historia. Det var den perfekta platsen för den tyska fotografen Max Leitner att ta fantastiska arkitekturbilder – med en egen vinkel.

Skära genom kaoset

Skära genom kaoset

Från det neondränkta nattlivet till den unika balansen mellan tradition och modernitet, via häpnadsväckande stadsscener – Tokyo är ett paradis för resefotografer.

Det vackra med rost

Det vackra med rost

”Det vackra med rost”, av makrofotografen Ghizzi Alberto Panizza, visar upp den vackra kontrasten mellan rostande fordon och den lummiga svenska skogen i Kyrkö Mosse, en bilkyrkogård i närheten av Ryd i Linköping.

Nötknäpparen i mörker

Nötknäpparen i mörker

I en exklusiv fotografering samarbetar Nikon med Melissa Chapski och dansfotografen Laurent Liotardo för att visa hur nya Nikon D3400, en D-SLR i DX-format för nybörjarfotografer, gör det enkelt att ta bilder i hög kvalitet och dela dem direkt.

Moment of Impact

Moment of Impact

Hur fångar du #MomentofImpact? Nikon inleder ett gemensamt projekt med MMA-utövaren Tom ”Fire Kid” Duquesnoy, BAMMA-mästare i två viktklasser, och sportfotografen Tom Miles. De visar fotografins förmåga att fånga millisekundsnabba händelser som inte går att se med blotta ögat.

Förhöj vardagen

Förhöj vardagen

Frustrationen i ”vemödalen”, att försöka fånga något fantastiskt fastän det redan finns tusentals identiska foton, är något alla fotografer känner igen sig i.